nedjelja, 8. ožujka 2015.

Reciklaža- vijenac od novinskog papira

Dragi moji eto i mene sa jednom reciklažom..

Ne nepostavljam sad tutorial jer nisam sve poslikala ali sljedeči put  kad budem radila još jedan  vjenac-postavit ču tut, ne samo radi sebe nego i radi vas  ako želite da si uradite tako nešto..
Več mjesec dana tražim tutorijal za ovaj vjenčić, na postavljena pitanja po stranicama, ženama koji ga rade, nisam dobila odgovor, nisam ni inzistirala više, pomislila sam da je to neka tajna kako se to radi, pa nisam htjela više ni pitati, kao da zadirem u nečiju privatnost...

Jedva sam našla ovaj tutorijal na youtubeu


A ovako izgleda mojMene sad zanima, da li tko od vas ima iskustva sa farbanjem  novinskog papira, znam da može akrilnim bojama i sprejem ali pošto nisam u mogučnosti da si to sad kupim, voljela bih da mi netko od vas kaže da li može i temperom, vodene boje mislim da ne dolaze u obzir..

A voljela bih ga obojati  da ga mogu dalje dekorirati svojim quilling cvjetićima za Uskrs!

Molim pomoć, bilo tko!!
Klaudiya

Broj komentara: 6:

 1. predivan vijenac ne mogu ti pomoči jer stvarno ne znam..

  OdgovoriIzbriši
 2. Vjenac je predivan. Na žalost ti ne mogu pomoči. Probaj napraviti jedan mali djelič i pofarbati ga temperama, pa da vidiš. :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ovo ti je WAW i još jedanput WAW. A što se tiče bojanja, ja ču ti isto reči kao Sonja. Probaj, pusti, da se osuši i nanesi još 2 ili 3 puta bjele boje, pa da vidiš. Pozdrav.

  OdgovoriIzbriši
 4. hvala svima na komentaru, razmislit ču još dok ne napravim još koji pa ču probati nešto... pozz svima

  OdgovoriIzbriši

Radujem se i veselim vašim komentarima!
Svaki vaš komentar mi je poticaj da se usavršavam i radim bolje!
Hvala Vam svima od srca!